icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Rechtstreeks verzekeren populair

Nieuws
|
Rechtstreeks verzekeren bij een verzekeraar (direct writer) valt beter in de smaak dan een verzekering via een bank, tussenpersoon of assurantiekantoor. Dat blijkt uit onderzoek van TNS Nipo onder ruim 500 ondervraagden.
Priscilla Blok

Priscilla Blok , Expert Geld & Verzekeren Gepubliceerd op: 19 april 2011

Zij vinden direct writers betrouwbaarder en deskundiger en hebben een hogere pet op van de de prijs-kwaliteitverhouding van het aanbod.
Opvallend is verder dat 65-plussers vaak overstappen naar het rechtstreekse kanaal.

Volgens onderzoeksdirecteur Adriaan Eecen komt dat doordat zij meer tijd hebben om hun verzekeringen door te nemen. 'Verder speelt natuurlijk mee dat zij met een inkomensterugval te maken hebben, waardoor het extra belangrijk is om zich goedkoper te verzekeren.'

(Bron: TNS Nipo)

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.