icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Wehkamp met "kortingslocaties" op gps-telefoons

Nieuws
|
Veel winkels werken regelmatig met kortingsacties. Webwinkel Wehkamp.nl doet dat sinds kort locatiegebaseerd voor (alleen) gebruikers van een telefoon met gps-ontvanger.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:11 mei 2010

Het principe werkt alleen als je een mobiele telefoon hebt met gps-ontvanger zoals een iPhone of een gps-telefoon met Android-, BlackBerry- of Windows Mobile-software. Zulke telefoons kunnen namelijk overweg met de gratis te downloaden bestelsoftware W.APP (‘Wehkamp app’).

Deze software geeft automatisch 10% korting bij bestellingen die je doet in de buurt van de winkels van MediaMarkt, Ikea, H&M, WE, Hema, Dixons en Bart Smit; in totaal circa 5500 winkellocaties. Wehkamp.nl hoopt met de nieuwe bestelsoftware omzet af te snoepen van de ‘stenen’ winkels.

De locatiegebonden korting geldt alleen in bepaalde actieperiodes. De bestelsoftware informeert gebruikers hoe zij een gratis smsje kunnen krijgen wanneer een volgende kortingsperiode ingaat.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.