icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Mobielnieuws 2011

Nieuws
|
Windows Phone 7, mobiel besturingssysteem van Microsoft, is momenteel nog niet in de Nederlandstalige versie beschikbaar. Toch zijn in Nederland al wel drie smartphones voorzien van Windows Phone 7: de HTC Trophy 7, de LG Optimus 7 en de Samsung Omnia 7.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:8 april 2011

Op de TeleVisie Beurs (4-5 april 2011)  hoorden wij dat Nederlandstalige updates najaar 2011 verwacht worden. Het is nog niet duidelijk of er dan ook nieuwe smartphones mee worden uitgerust.

De LG Optimus Black met NOVA scherm wordt eind april gelanceerd. Deze smartphone heeft een extra helder scherm.

Eind juni presenteert Alcatel met T-Mobile Move, een prepaid pakket. Het gaat om het toestel Alcatel OT-908, een Android mobiele telefoon.

De HTC Flyer, een 7 inch tablet, komt volgens onze informatiebronnen half mei op de markt.  Het gaat dan om de 3G versie.

TeleVisie

Op de vakbeurs voor Telecom, hebben wij ook verschillende toestellen in handen gehad. Op onze site kun je reviews en filmpjes vinden van de Nokia E7, de Motorola Defy en de Samsung Galaxy Ace. Ook met twee nieuwe telgen van LG, de LG Optimus Black en de LG Optimus 2X Speed,  hebben we kunnen spelen. Voor filmpjes, kijk op youtube.com/consumentenbond.

De eerstvolgende testupdate verschijnt eind april op onze site. Hierin ondermeer de resultaten van de Motorola Defy, de Samsung Galaxy Ace, de Nokia E7 en de LG Optimus 2X Speed.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.