icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe Beste uit de test-telefoons

Nieuws
|
We onderwierpen 44 telefoons aan een uitgebreide nieuwe test. Van alle telefoons halen maar liefst 10 telefoons een score van 7,5 of hoger. 10 smartphones krijgen hierdoor het predikaat Beste uit de test. Zie de testresultaten voor een overzicht van alle testgegevens.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:30 mei 2011

Er is volop keuze qua besturingssysteem: Android, iOS, Symbian of Bada zien we allemaal terug tussen de Beste uit de test-telefoons. De telefoons die Beste uit de test zijn scoren in onze productvergelijker op vrijwel alle onderdelen bovengemiddeld. Lees hier meer over de laatstgeteste modellen.

Geen Beste koop

Bij telefoons is de prijs van het toestel erg afhankelijk van de aankoopvorm (los of bij een abonnement). We geven daarom geen prijsafhankelijke predicaten (zoals Beste koop).

Welk toestel past bij mij?

Smaken verschillen en het is ook eigenlijk niet zo dat één telefoon 'de beste' is. Gebruik in onze testresultaten filters voor gewenste eigenschappen om een bij jou passend toestel te vinden.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.