icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nokia kondigt Lumia 925 aan

Nieuws
|
Nokia heeft gisteren in London de Nokia Lumia 925 gepresenteerd, haar nieuwe high-end smartphone en opvolger van de Lumia 920. De telefoon komt in de herfst op de markt voor circa €570. Met name de behuizing en de camera zullen een upgrade krijgen.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:15 mei 2013

Het nieuwe toestel is lichter, dunner en heeft nu metalen randen. De achterkant is daarentegen nog steeds van polycarbonaat en aan de voorkant vinden we hetzelfde 4,5-inch OLED-display als in de Lumia 920.

Nokia Lumia 925Nokia Lumia 925Nokia claimt dat de camera dankzij algoritmes en verbeterde software scherpere foto's en video's maakt, vooral bij slechte lichtomstandigheden. Dat zal nog moeten blijken in onze testen.

De binnenkant van het toestel is nagenoeg hetzelfde. Het toestel wordt aangedreven door een 1,5 GHz processor, heeft 1 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen.

De Lumia 925 is verkrijgbaar in het wit, grijs en zwart en komt in het najaar in Nederland op de markt.

Bron: Nokia

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.