icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Opzetlens voor iPhone 4

Nieuws
|
Rollei brengt eind april een opzetlens voor de iPhone 4 op de markt. De lens (18mm met F (diafragma) 1.1) zorgt ervoor dat je 8 keer kan inzoomen met de iPhone 4.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:20 april 2011

Een lieveheersbeestje in de verte wordt vergroot en scherp vast te leggen, zo claimt de fabrikant. Scherpstellen doe je met de lensring die een schaal heeft van 3 meter tot oneindig. In het pakket zit buiten de opzetlens, een harde hoes voor de iPhone 4, een houder en een statief. De prijs ligt rond de 35 euro. Even snel een foto nemen is er niet bij met al deze accessoires, maar de mogelijkheden van foto's nemen worden wel degelijk uitgebreid.  

Meer over de iPhone 4?

De Consumentenbond onderwierp de iPhone 4 vorig jaar, na het verschijnen aan een eerste indruk. De belangrijkste bevindingen op een rij.

De iPhone 4 is daarnaast ook opgenomen in de testresultaten van mobiele telefoons.

Bron: RCP-Technik

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.