icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Weg met die pasjes

Nieuws
|
Puilt uw portemonnee uit van de klantenpasjes? De PasNL-app op uw smartphone kan verlichting geven.

Gepubliceerd op: 23 december 2013

Pasnl app iOSVul de gegevens van de pasjes in en u kunt ze voortaan thuislaten, want in het vervolg laat u aan de kassa de streepjescode op uw telefoon scannen. Dit werkt onder andere al bij de kaarten van AH, Airmiles, ANWB, Gamma, Karwei en Kruidvat. De pasjes die PasNL niet herkent, kunt u handmatig toevoegen.

Uit ervaringen op internet blijkt dat het scannen van de gegevens op de telefoon niet in alle winkels feilloos werkt. Neem in het begin dus ook uw echte pasjes mee. PasNL is gratis te downloaden in de AppStore; de Android-versie verschijnt naar verwachting medio januari. Dit jaar zullen spaarsystemen aan de app worden toegevoegd en kunnen gebruikers ‘gepersonaliseerde aanbiedingen’ (reclame) verwachten.

Bron: pasnl

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.