icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Witte iPhone 4 geïntroduceerd

Nieuws
|
De geruchten over de volgende iPhone, de iPhone 5, zijn er al een tijdje. Ondertussen is in Nederland dan ook eindelijk de witte iPhone 4 geïntroduceerd.

Gepubliceerd op: 10 mei 2011

De witte iPhone 4 heeft wel een tijdje op zich laten wachten. De zwarte iPhone 4 is sinds 30 juli 2010  op de Nederlandse markt.

Antenneproblemen opgelost?

De antenneproblemen rondom de zwarte iPhone 4 zijn alom bekend: bij weinig bereik kunnen gesprekken wegvallen als je de telefoon op een bepaalde manier vasthoudt. Dit volgde ook uit onze testresultaten. Tijdens de introductie van de zwarte iPhone 4 sprak men al van een witte versie. Die is er nu eindelijk. De vraag rijst natuurlijk waarom de iPhone 4 wit zolang op zich heeft laten wachten. Geruchten gaan dat Apple het antenneprobleem wilde oplossen. Ook wordt er gesproken dat het maken van een witte iPhone niet simpelweg gaat om een ander kleurtje. Het zou gaan om een heel andere techniek. Het wit is van een bepaald materiaal dat voor lichtdoorlating zorgt. Die lichtdoorlating zou wat problemen geven bij foto-opnames.

We zullen op 18 mei een eerste indruk publiceren over de witte iPhone 4. Een week later zal deze mobiele telefoon ook opgenomen worden in onze testresultaten.

Wie een iPhone 5 wil, die moet nog een tijdje wachten. Misschien dat Apple bij zijn persconferentie in juni de introductie van de nieuwste iPhone bekend zal maken.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.