icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Wordt Ziggo ook mobiele telefonie provider?

Nieuws
|
De Opta, de onafhankelijke post en telecommunicatie autoriteit, heeft een batch van 100.000 mobiele nummers toegekend aan Ziggo.

Gepubliceerd op: 17 maart 2011

Een partij die nummers aanvraagt bij de OPTA moet aannemelijk maken deze nummers binnen een jaar te gaan gebruiken. Dat zou dus betekenen dat Ziggo ook mobiele telefonie provider wordt. Een woordvoerder van Ziggo wil momenteel niet ingaan op de plannen. Zo lezen wij in de berichtgeving van Telecompaper. 

Ziggo is momenteel provider van televisie, internet en vaste telefonie via de kabel. Het is bekend dat Ziggo werkt aan mobiele breedbanddiensten. Zo hebben ze vorige jaar samen met UPC een spectrum gekocht in de 2,6 GHz band. 

Wij zijn benieuwd of er in telecomland nog een mobiele provider bijkomt. We houden het in de gaten!

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.