icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing voor A3 Baby & Kids traphek Oslo metaal wit

Nieuws
|
De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt voor A3 Baby & Kids traphek Oslo metaal wit. De kunststof afdekkapjes van het traphekje kunnen loskomen. Hierdoor ontstaat verstikkingsgevaar voor kleine kinderen.
Els Punt

Els Punt , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 24 november 2020

WAARSCHUWING traphek Oslo metaal wit 1200x800

Om welk product gaat het?

A3 Baby & Kids Oslo traphek metaal wit, artikelnummer: 64633 – EAN 8718868646330.

Dit traphekje is tussen september 2017 t/m september 2020 verkocht bij Nederlandse babyspeciaalzaken en webshops.

Vervangingsset aanvragen

De NVWA roept consumenten op om het traphekje niet langer te gebruiken. Houd hem ook  buiten bereik van kinderen. Via de website van A3 Baby & Kids kun je een set vervangende afdekplaatjes aanvragen. 

Getest in 2018

We testte het A3 Baby & Kids Oslo metaal wit in oktober 2018. Dit hekje slaagde toen voor alle veiligheidstests, ook die voor het loskomen van kleine onderdelen. We zijn aan het uitzoeken hoe de verschillen tussen onze en de NVWA-test zijn te verklaren.

In onze test Traphekjes van maart 2020 kwamen er nog 3 traphekjes niet door de Veiligheidstest

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.