icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Security Essentials 2

Nieuws
|
Microsoft heeft haar gratis antivirusprogramma, Security Essentials voorzien van een update. Versie 2.0 is vanaf heden te downloaden en is geoptimaliseerd voor Windows 7.
Ronald Kamp_S

Ronald Kamp   Expert ElektronicaGepubliceerd op:3 januari 2011

Microsoft heeft een antivirusprogramma dat (legitieme) Windows-gebruikers gratis kunnen installeren: Security Essentials. Van dit redelijk populaire pakket (700.000 Nederlandse gebruikers, meldt Microsoft) is inmiddels versie 2.0 verschenen.

De software kan worden gedownload van www.microsoft.com/security_essentials. Microsoft meldt dat editie 2 is geoptimaliseerd voor Windows 7. Ook zou de software beter integreren met Internet Explorer en de Windows Firewall.

De malware-scanner in het pakket is volgens Microsoft beter in het herkennen en verwijderen van kwaadaardige software. Uiterlijk is er weinig veranderd ten opzichte van 1.0.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test virusscanners