icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Security Essentials 2

Nieuws
|
Microsoft heeft haar gratis antivirusprogramma, Security Essentials voorzien van een update. Versie 2.0 is vanaf heden te downloaden en is geoptimaliseerd voor Windows 7.
Ronald Kamp

Ronald Kamp , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 3 januari 2011

Microsoft heeft een antivirusprogramma dat (legitieme) Windows-gebruikers gratis kunnen installeren: Security Essentials. Van dit redelijk populaire pakket (700.000 Nederlandse gebruikers, meldt Microsoft) is inmiddels versie 2.0 verschenen.

De software kan worden gedownload van www.microsoft.com/security_essentials. Microsoft meldt dat editie 2 is geoptimaliseerd voor Windows 7. Ook zou de software beter integreren met Internet Explorer en de Windows Firewall.

De malware-scanner in het pakket is volgens Microsoft beter in het herkennen en verwijderen van kwaadaardige software. Uiterlijk is er weinig veranderd ten opzichte van 1.0.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Test virusscanners