! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Virusscanners vergelijken

Laatste update van de test: 27 augustus 2021

Er zijn betaalde en gratis virusscanners, maar welke is nu het beste? 

Virusscanners getest

We testen regelmatig antiviruspakketten op bescherming tegen malware en phishingwebsites. In onze test van antivirus-software hebben we virusscanners van Kaspersky, AVG, McAfee, Bitdefender en vele andere. De gratis virusscanner bij Ziggo, Xs4All en KPN is op basis van F-Secure en ook die testen we. We hebben testresultaten voor antivirus op een pc met Windows 10 en advies voor de bescherming van Android- en Apple-apparaten (iPhones en macOS). Zo vind je altijd de beste antivirus voor jou.

Lees meer
23  resultaten
Sorteer op
18 van de 23 producten getoond

Virusscanner kopen

We helpen je met besluiten of je een internetbeveiligingspakket koopt, of een gratis versie installeert. Je kunt de gratis antivirus-software vergelijken met de betaalde. Of als je je keuze al hebt gemaakt, vergelijk je de viruspakketten onderling.

Virusscanners vergelijken

Door virusscanners te vergelijken op hoe goed ze beschermen en hoe zeer ze je computer vertragen kies je de beste antivirus. Vergelijk de virusscanners op ondersteuning voor Apple Mac computers, iOS of Android als je hem op wat anders dan Windows wilt gebruiken. Nadat je virusscanners bij ons vergeleken hebt, weet je welke je moet installeren.