icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Virusscanners vergelijken

Laatste update van de test: 20 februari 2024

Er zijn betaalde en gratis virusscanners, maar welke is nu het beste?

16 resultaten
Weergave
Nieuw
Sorteer op

Virusscanners getest

We testen regelmatig antiviruspakketten op bescherming tegen malware en phishingwebsites. In onze test van antivirus-software hebben we virusscanners van AVG, Bitdefender, McAfee, Norton en vele andere. De gratis virusscanner bij Ziggo, Xs4All en KPN is op basis van F-Secure en ook die testen we. We hebben testresultaten voor antivirus op een pc met Windows 10 en advies voor de bescherming van Android- en Apple-apparaten (iPhones en macOS). Zo vind je altijd de beste antivirus voor jou.

Virusscanner kopen

We helpen je met besluiten of je een internetbeveiligingspakket koopt, of een gratis versie installeert. Je kunt de gratis antivirus-software vergelijken met de betaalde. Of als je je keuze al hebt gemaakt, vergelijk je de viruspakketten onderling.

Virusscanners vergelijken

Door virusscanners te vergelijken op hoe goed ze beschermen en hoe zeer ze je computer vertragen kies je de beste antivirus. Vergelijk de virusscanners op ondersteuning voor Apple Mac computers, iOS of Android als je hem op wat anders dan Windows wilt gebruiken. Nadat je virusscanners bij ons vergeleken hebt, weet je welke je moet installeren.