icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
De christelijke zorgverzekeraar

Overweeg je een De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van De christelijke zorgverzekeraar. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende De christelijke zorgverzekeraar-verzekering.

Contactgegevens De christelijke zorgverzekeraar

 • Telefoonnummer:
  071 - 308 38 88
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.dechristelijkezorgverzekeraar.nl/
 • Adres:

  De christelijke zorgverzekeraar
  Postbus 444
  2300 AK Leiden

De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van De christelijke zorgverzekeraar vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering

De christelijke zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar die volgens eigen zeggen geloof, zorg en gezondheid samenbrengt. Voorheen vergoedde deze zorgverzekeraar vanwege zijn visie geen abortus, geslachtsveranderende operaties en euthanasie, maar inmiddels biedt De christelijke zorgverzekeraar dezelfde basisverzekering aan als alle andere zorgverzekeraars.