icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

UnitedConsumers (VGZ) zorgverzekering

unitedconsumers-vgz

Overweeg je een UnitedConsumers (VGZ) zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van UnitedConsumers (VGZ). De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts, fysiotherapeut of psycholoog, dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende UnitedConsumers (VGZ)-verzekering.

Contactgegevens UnitedConsumers (VGZ)

 • Telefoonnummer:
  040 - 235 05 60
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.unitedconsumers.com/
 • Adres:

  Luchthavenweg 20
  5657 EB Eindhoven

Zorgverzekering vergelijken

Vergelijk, kies en sluit direct de voor jou beste zorgverzekering af. Kies hieronder jouw situatie.

UnitedConsumers (VGZ) zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van UnitedConsumers (VGZ) vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een UnitedConsumers (VGZ) zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van UnitedConsumers (VGZ)? Vergelijk je UnitedConsumers (VGZ) verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een UnitedConsumers (VGZ) zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Over UnitedConsumers (VGZ) zorgverzekering