! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

UnitedConsumers zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
unitedconsumers-vgz

Overweeg je een UnitedConsumers zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van UnitedConsumers. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende UnitedConsumers-verzekering.

Contactgegevens UnitedConsumers

 • Telefoonnummer:
  040 - 235 05 60
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.unitedconsumers.com/
 • Adres:

  Luchthavenweg 20
  5657 EB Eindhoven

UnitedConsumers zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van UnitedConsumers vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een UnitedConsumers zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ontvang het laatste zorgnieuws

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorg - ZorgAlert

Over UnitedConsumers zorgverzekering