icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een VGZbewuzt zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van VGZbewuzt. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende VGZbewuzt-verzekering.

Contactgegevens VGZbewuzt

 • Telefoonnummer:
  088 - 131 01 39
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.vgzbewuzt.nl/
 • Adres:

  Postbus 25030
  5600 RS Eindhoven

VGZbewuzt zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van VGZbewuzt vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een VGZbewuzt zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Bewuzt veranderd naar VGZbewuzt

Voorheen werd de zorgverzekering aangeboden onder de naam Bewuzt. De naam is veranderd naar 'VGZbewuzt'.

Over VGZbewuzt zorgverzekering

VGZBewuzt biedt je een basisverzekering voor een scherpe premie. Wil je dit aanvullen met een vergoeding voor bijvoorbeeld tandartszorg of fysiotherapie? Dat kan met onze 3 betaalbare aanvullende bundels: Bewuzt actief, Bewuzt fit en Bewuzt gezond.