icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering


ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering

Totaalscore

277 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
277 reviews

Hakan

16 juli 2018

Zilverenkruis is een grote oplichter. Je mag niet zelf bepalen welke ziekenhuis je behandeld word. Ik moet ruim 30 KM rijden om behandeld te kunnen worden ivm Hartfalen. Mensenlevens zijn niks waard bij hun, is net een mensenhandel bij Zilverenkruis.


LL

25 mei 2018

Deze verzekeraar stuurt zonder een rekening verstuurt te hebben, direct een aanmaning met incassokosten. Dit mag juridisch helemaal niet. Als je via de chat er contact over opneemt krijg je het verhaal dat ze vooraf een email verstuurd hebben en wordt de chat afgebroken, geen discussie mogelijk. Met zo'n klantenservice mag je hopen nooit ziek te worden...


laura

9 mei 2018

Onbetrouwbaar. Meerdere malen is het voorgekomen dat wij een betalingsregeling hebben afbetaald, en ons wordt gezegd dat er nog een paar honderd euro openstaat. Dit gebeurt keer op keer, en als je denkt dat het opgelost is, blijkt er toch weer teveel van je rekening te worden afgeschreven en zeggen ze dat dit jouw schuld is. Kortom, begin hier niet aan en kies een andere zorgverzekeraar, zoals ook wij gaan doen.


Mwitt

25 april 2018

PAS OP!!!! Je wordt totaal niet ingelicht over mogelijke wel of niet contract hebbende zorgverleners. Als je ervan uit gaat dat je als je alles aanvullend verzekert en hun sponsort je ook gedekt bent zonder er over na te denken heb je het mis!!!! Daarnaast geweldig telefonisch contact gehad met een onwetende telefonist die mij mooi kon vertellen dat ik de kleine letters in de aanvullende verzekering moest lezen. Dat nauwelijks te vinden was op de website!! Zeer ontevreden


Vincent

25 april 2018

Ik wilde overstappen van Collectieve verzekering van De Amersfoortse naar die van Zilveren Kruis. Hiervoor moesten de collectieve verzekeringen aansluiten. Dit was het geval omdat ik 1 maart uit dienst ging bij bedrijf A en in dienst kwam bij bedrijf B. Na eerst op vakantie te zijn geweest en 1e weken door te zijn, heb ik mij aangemeld bij Zilveren Kruis voor collectieve verz. van mijn nieuwe werkgever (bedrijf B). Eerst afgewezen omdat ik per 1 mei ingeschreven werd, wat niet kon omdat ik dan 2 maanden een particuliere zorgverz. had en je dan pas kon overstappen naar collectief per 1 jan volgend jaar. Om toch te regelen gaf ik bij Zilveren Kruis aan dat mijn collectieve zorgverz. bij hen dan per 1 maart in moet gaan. Ik kreeg te horen dat dit geregeld was. Echter kreeg ik een afwijzing van De Amersfoortse, want was per 1 mei. Na 3 weken heen en weer bellen kreeg ik te horen dat het niet kon omdat ik het binnen een maand (dus voor eind april) had moeten regelen. Super slecht!!!!