icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering


ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering

Totaalscore

283 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
283 reviews

s. von

13 december 2018

Het zilveren kruis weigert zoiets simpels als een rekening sturen, ik ben al 14 maanden bezig met deze maatschappij om ze duidelijk te maken dat ik niet kan betalen wanneer zij mij geen rekening sturen. Iedere maand moet ik ze bellen om mijn rekening te ontvangen. Maar als ik al drie keer gebeld heb om mijn rekening die maand en zij deze niet sturen, sturen ze hem naar het incassobureau na de verval datum, zeer bijzondere werkwijze


B.F

13 december 2018

denkt niet mee, werkt niet mee, helpt niet met problemen. houdt zich niet aan afspraken maakt eigen regeltjes en ondanks de fouten die zij maken en toe geven, blijven ze de consument in moeilijkheden brengen


mirjam

8 december 2018

Een heel jaar betaal je premie , maar als je iets declareert geven ze niet thuis. In ons geval moest er een vergoeding komen voor een opbeetplaatje( voor het recht laten staan van tanden.) . Voor de kaakoperatie was destijds een machtiging afgegeven. Alles wat betrekking had op de operatie zou vergoed worden.Aangezien dat plaatje, (wat noodzakelijk is om nieuwe scheefgroei tegen te gaan), door de tandarts gemaakt word moet er volgens zilveren kruis een tandartsverzekering zijn. Ze vergoeden niets en de kosten van 240 euro zijn voor eigen rekening. Alleen maar uit op winstbejag en eigenbelang.. Een advies : sluit geen verzekering af bij zilveren kruis !!!!


Ilja

30 november 2018

Ik had eerst pantaprazol teva. Maar nu krijg ik het goedkopere pantaprazol pensa. Pantaprazol pensa bevat lactose, ik ben lactose intollerant. Nu moet ik dit dus maar slikken om zilveren kruis kosten te besparen. Zeer ontevereden!


D.

19 november 2018

Het door elkaar halen van de verschillende labels zorgt ervoor dat niet meteen duidelijk is waar je wel of vooral niet voor verzekerd bent.