! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Campingbedjes vergelijken

Laatste update van de test: 5 juli 2021

Gaat je peuter of baby logeren? Dan is een campingbedje ideaal!

Campingbedjes getest

Een campingbedje voor je baby of peuter is handig als hij of zij ergens gaat logeren. Je zoekt een campingbedje dat je makkelijk kan opzetten en weer inklappen. Wij helpen je het beste campingbedje voor jou te vinden. Het beste campinbedje is er een die veilig is voor je baby en makkelijk is in gebruik. Daarom testen we onder meer de veiligheid, het in- en uitklappen, het matras in hoogte verstellen en het kind in het campingbedje leggen en er uit halen. In onze test hebben we campingbedjes van o.a. Prenatal, Ikea, Hema, Koelstra, Babydump, Babypark, Topmark, Qute en merken die je via Blokker kunt kopen. Vergelijk de campingbedjes, zodat je een goede voor jou en je kind vindt.

Lees meer

Keuzehulp

28  resultaten
Sorteer op
18 van de 28 producten getoond

Campingbedje kopen

Er is een groot aanbod van campingbedjes. De meeste vouw je op als een paraplu. Je kunt voor een baby die niet kan staan een campingbedje met verhoging kopen. Dan kun je makkelijker bij je baby. Je koopt een campingbedje met matras, maar kunt er ook een extra matras bij kopen. 

Campingbedjes vergelijken

Om het beste campingbedje te vinden, vergelijk je ze bij ons. Je vergelijkt de campingbedjes op veiligheid, gebruiksgemak en levensduur, en ook op de kenmerken van het bedje. Kijk naar het aantal poten of wielen, of er een bodemverhoger bij het campingbedje zit, en wat de afmetingen zijn. Ten slotte is het handig om te weten hoe het bedje en matras schoon te maken zijn.