icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Campingbedjes vergelijken

Laatste update van de test: 8 juli 2022

Gaat je peuter of baby logeren? Dan is een campingbedje ideaal!

  47  resultaten
  Weergave
  Nieuw
  Sorteer op
  18 van de 47 producten getoond
  Toon meer producten

  Campingbedjes getest

  Een campingbedje voor je baby of peuter is handig als hij of zij ergens gaat logeren. Je zoekt een campingbedje dat je makkelijk kan opzetten en weer inklappen. Wij helpen je het beste campingbedje voor jou te vinden. Het beste campinbedje is er een die veilig is voor je baby en makkelijk is in gebruik. Daarom testen we onder meer de veiligheid, het in- en uitklappen, het matras in hoogte verstellen en het kind in het campingbedje leggen en er uit halen. In onze test hebben we campingbedjes van o.a. Prénatal, Koelstra, Nuna, Topmark, Mamaloes en Qute. Vergelijk de campingbedjes, zodat je een goede voor jou en je kind vindt.

  Campingbedje kopen

  Er is een groot aanbod van campingbedjes. De meeste vouw je op als een paraplu. Je kunt voor een baby die niet kan staan een campingbedje met verhoging kopen. Dan kun je makkelijker bij je baby. Je koopt een campingbedje met matras, maar kunt er ook een extra matras bij kopen. 

  Campingbedjes vergelijken

  Om het beste campingbedje te vinden, vergelijk je ze bij ons. Je vergelijkt de campingbedjes op veiligheid, gebruiksgemak en levensduur, en ook op de kenmerken van het bedje. Kijk naar het aantal poten of wielen, of er een bodemverhoger bij het campingbedje zit, en wat de afmetingen zijn. Ten slotte is het handig om te weten hoe het bedje en matras schoon te maken zijn.