icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Campingbedjes vergelijken

Laatste update van de test: 8 augustus 2023

Gaan jullie op reis? Of gaat je baby of peuter uit logeren? Dan is een campingbedje ideaal!

47 resultaten
Weergave
Nieuw
18 van de 47 producten getoond
Toon meer producten

Campingbedjes getest

Een campingbedje is handig als je baby of peuter gaat logeren. Of misschien zoek je een campingbedje voor op reis of voor bij opa en oma. Het liefst koop je een bedje dat je makkelijk kan opzetten en weer inklappen. Wij helpen je het beste campingbedje te vinden. Het beste campingbedje is er een die veilig is voor je baby en makkelijk in gebruik is. Daarom testen we onder meer de veiligheid, het in- en uitklappen, het matras in hoogte verstellen en het kind in het campingbedje leggen en er uit halen. In onze test hebben we campingbedjes van o.a. Prénatal, Koelstra, Nuna, Topmark, Mamaloes en Qute. Vergelijk de campingbedjes, zodat je een goede voor jou en je kind vindt.

Campingbedje kopen

Er is een groot aanbod van campingbedjes. De meeste vouw je op als een paraplu. Je kunt voor een baby die niet kan staan een campingbedje met een verhoging kopen. Dan kun je makkelijker bij je baby. Je koopt een campingbedje met matras, maar kunt er ook een extra matras bij kopen. Wij raden gebruik van een extra matras af.

Campingbedjes vergelijken

Om het beste campingbedje te vinden, vergelijk je ze bij ons. Je vergelijkt de campingbedjes op veiligheid, gebruiksgemak en levensduur, en ook op de kenmerken van het bedje. Kijk naar het aantal poten of wielen, of er een bodemverhoger bij het campingbedje zit, en wat de afmetingen zijn. Ten slotte is het handig om te weten hoe het bedje en matras schoon te maken zijn.