icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

Het beste campingbedje

De beste campingbedjes zijn makkelijk in gebruik, veilig en kunnen tegen een stootje. Wij hebben voor je uitgezocht wat het beste campingbed is. Door zelf alle campingbedjes grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben campingbedjes voor je getest

Laatste update van de test: 8 augustus 2023
 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elk campingbedje uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke campingbedjes goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

We hebben campingbedjes getest op gebruiksgemak, levensduur en stabiliteit. Natuurlijk bekeken we ook hoe veilig de bedjes zijn. Lees meer over hoe wij campingbedjes testen.

 • Campingbedjes highlight 1 - opzetten

  1. Campingbedje opzetten en invouwen

  Een campingbedje moet je makkelijk kunnen opzetten, invouwen en in de draagtas stoppen. Want, zo'n bedje moet handig zijn voor op vakantie of af en toe een logeerpartij. Niet alle geteste campingbedjes zet je even makkelijk in elkaar. 

 • Campingbedjes highlight 2 - geen extra matras

  2. Geen extra matras

  Bij een campingbedje hoort standaard een matras. Dit lijkt erg dun. Daarom wil je misschien een extra matras bij je campingbedje kopen. Uit onze test blijkt dat zo’n extra matras veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Doe het dus niet. Bovendien is het matras dat standaard bij een campingbedje zit dik genoeg voor je baby.

 • Campingbedje highlight 3 - stabiliteit

  3. Stabiliteit

  Een campingbedje moet natuurlijk stevig staan en niet omvallen als je kind er in gaat staan. Of als een oudere broer of zus aan het bedje hangt. Daarom testen wij campingbedjes op stabiliteit. We doen ook een strenge hellingtest. Sommige geteste campingbedjes blijken dan stabieler dan andere.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen campingbedjes op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van campingbedjes en alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden