icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste cv-ketel

Elk jaar testen wij cv-ketels van verschillende merken. Zowel CW3, CW4 en CW5-modellen. We kijken naar het rendement van de cv-ketels. Dit laat zien hoe energiezuinig de modellen zijn. Ook testen we het comfort. De testresultaten vullen we aan met informatie over levensduur, betrouwbaarheid en tevredenheid uit een groot onderzoek onder consumenten.


De best geteste cv-ketel

Lees alles over de geteste cv-ketels, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden) of koop het losse testrapport cv-ketels (ook voor niet-leden).

Bekijk de testresultaten Bestel het testrapport Cv-ketels
BesteDetail-CVKetels

Beste uit de Test

Richtprijs € 1.875,-

Testoordeel 7,9

2 reviews

De beste cv-ketel

Top 3 aandachtspunten uit de cv-keteltest:

  1. Energiezuinigheid: welke ketel verwarmt je huis het zuinigst?
  2. Opwarmen: de ene ketel levert 2 keer zo snel warm water als de andere.
  3. Betrouwbaarheid: welke merken scoren het best bij ons consumentenpanel?

Bekijk de testresultaten en bespaar direct door de beste cv-ketel aan te schaffen.

Beste cv-ketels

De beste cv-ketel is over de hele linie goed. Er zijn heel goed scorende voordelige ketels bij. Welke van de ketels biedt het meeste comfort en welke is het zuinigst? Over sommige merken zijn consumenten minder tevreden. Vergelijk de cv-ketels en kies de beste. Bekijk de testresultaten.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden. Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen.

Bekijk testresultaten