icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Fietsdragers vergelijken

Laatste update van de test: 24 februari 2022

Lekker een eind fietsen uit de buurt van je huis? Dan is een fietsendrager ideaal!

  21  resultaten
  Sorteer op
  18 van de 21 producten getoond

  Fietsdragers getest

  Wij helpen je om de beste fietsdrager te vinden, zodat jij energie genoeg hebt voor je fietstocht. We testen fietsdragers van merken als Thule, ProUser, Twinnyload en Uebler op verschillende eigenschappen. In de test van fietsendragers meten we wat de drager weegt en hoeveel kilo belading er op mag zonder de trekhaak te overbelasten. Daarna beoordelen we het gemak waarmee je de fietsdrager op de auto plaatst en hoe makkelijk je fietsen op de fietsdrager bevestigt.

  Fietsdrager kopen

  Een fietsdrager koop je niet vaak, dus helpen we je de beste te vinden. Alle geteste fietsdragers die je bij ons kunt vergelijken zijn geschikt voor e-bikes. Dus je kunt makkelijk je e-bike meenemen op de auto. Je bevestigt de fietsdrager op de trekhaak en daarna zet je de fietsen op de drager, eventueel met oprijgootje.

  Fietsdragers vergelijken

  Vergelijk bij ons fietsdragers op hoe gemakkelijk je fietsen op de fietsdrager plaatst, hoe stevig de drager is en hoe makkelijk je die fietsdrager kunt opbergen. Zoek uit met welke fietsdrager je de achterklep opent met fietsen op de drager. Dat is handig.