icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Slimme checklists bij aankoop huis

Nieuws
|
Als je een huis gaat kopen heb je veel om over na te denken. Deze 3 handige checklists helpen je op weg bij bezichtigen, bij bieden op een huis of appartement en ná de aankoop.
ellen kloor

Ellen Kloor   Expert Geld & VerzekeringBijgewerkt op:16 november 2023

Huis kopen stel met sleutel

Checklist huis bezichtigen

Ben je op zoek naar een huis of appartement? Onze tips voor een succesvolle zoektocht helpen je verder. Haal het maximale uit de bezichtiging van een woning met onze gratis checklist 'Huis bezichtigen'.

Checklist bieden op een huis

Heb je je droomhuis gevonden? Bepaal dan een slim openingsbod op een huis of appartement. Gebruik hiervoor onze gratis checklist 'Bieden op een huis'. Ontdek welke voorwaarden bij je bod verstandig en slim zijn.

Klaar om een bod uit te brengen? Met de Consumentenbond Brievenhulp begeleiden we je stap voor stap naar de juiste voorbeeldbrief om je bod te bevestigen. 

Checklist huis gekocht en hoe nu verder?

Ben je al verder, is je bod geaccepteerd en is de koopovereenkomst getekend? Naast de hypotheek is er veel te regelen. Je vergeet niets met de gratis checklist 'Huis gekocht en hoe nu verder?'

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.