icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Slimme checklists bij aankoop huis

Nieuws
|
Huizenkopers hebben veel om over na te denken. Deze 3 handige checklists helpen je op weg bij bezichtigen, bij bieden op een huis of appartement en ná de aankoop.
Barbara van der Est

Barbara van der Est , Expert Geld & Verzekering Bijgewerkt op: 18 februari 2022

Huis kopen stel met sleutel

Checklist huis bezichtigen

Ben je op zoek naar een huis of appartement? Onze tips voor een succesvolle zoektocht helpen je verder. Haal het maximale uit de bezichtiging van een woning met onze gratis checklist 'Huis bezichtigen'.

Checklist bieden op een huis

Heb je je droomhuis gevonden? Bepaal dan een slim openingsbod op een huis of appartement. Gebruik hiervoor onze gratis checklist 'Bieden op een huis'. Ontdek welke voorwaarden bij je bod verstandig en slim zijn.

In de checklist vind je ook een voorbeeldbrief voor je bod. De brief kun je downloaden en invullen.

Checklist huis gekocht en hoe nu verder?

Ben je al verder, is je bod geaccepteerd en is de koopovereenkomst getekend? Naast de hypotheek is er veel te regelen. Je vergeet niets met de gratis checklist 'Huis gekocht en hoe nu verder?'

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.