icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Tele2 blijft last houden van mobiele storingen

Nieuws
|
Klanten van Tele2 ervaren nog steeds veel mobiele storingen. Dat blijkt uit onze nieuwe meting van de Mobiele ProviderMonitor, gebaseerd op de resultaten van de maand juli 2014. Om precies te zijn, kon 19% van de klanten van Tele2 niet altijd rekenen op een stabiele internetverbinding onderweg.
Celine Burgering

Celine Burgering , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 15 september 2014

Logo Mobiele ProviderMonitorDat is minder dan de maand ervoor, maar nog steeds het meest van alle mobiele providers. In juni had 26% van de Tele2-klanten problemen met mobiel internet. Klanten hadden last van een trage verbinding, konden geen data verzenden of ontvangen, of hadden helemaal geen verbinding.

Tele2 voert ook de lijstjes aan qua storingen in het sms- en mobiele telefoonverkeer. Bij mobiel bellen wordt Tele2 vergezeld door Vodafone die net als Tele2 een storingspercentage heeft van 9%.

Simyo doet het beter met een storingspercentage van 6% bij mobiel internet en 2% bij mobiel bellen. Klanten ervaren daar dus een stuk minder problemen.

Benieuwd hoe de andere providers scoren? Bekijk de resultaten van T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort, Hi, Ben en Hollandsnieuwe in onze nieuwe meting.

Bron: Mobiele ProviderMonitor.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Test mobiele abonnementen