! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Tele2 blijft last houden van mobiele storingen

Nieuws
|
Klanten van Tele2 ervaren nog steeds veel mobiele storingen. Dat blijkt uit onze nieuwe meting van de Mobiele ProviderMonitor, gebaseerd op de resultaten van de maand juli 2014. Om precies te zijn, kon 19% van de klanten van Tele2 niet altijd rekenen op een stabiele internetverbinding onderweg.
Celine Burgering

Celine Burgering , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 15 september 2014

Logo Mobiele ProviderMonitorDat is minder dan de maand ervoor, maar nog steeds het meest van alle mobiele providers. In juni had 26% van de Tele2-klanten problemen met mobiel internet. Klanten hadden last van een trage verbinding, konden geen data verzenden of ontvangen, of hadden helemaal geen verbinding.

Tele2 voert ook de lijstjes aan qua storingen in het sms- en mobiele telefoonverkeer. Bij mobiel bellen wordt Tele2 vergezeld door Vodafone die net als Tele2 een storingspercentage heeft van 9%.

Simyo doet het beter met een storingspercentage van 6% bij mobiel internet en 2% bij mobiel bellen. Klanten ervaren daar dus een stuk minder problemen.

Benieuwd hoe de andere providers scoren? Bekijk de resultaten van T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort, Hi, Ben en Hollandsnieuwe in onze nieuwe meting.

Bron: Mobiele ProviderMonitor.

Test mobiele abonnementen