icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Tele2-klanten hebben last van mobiele internetstoringen

Nieuws
|
Tele2 scoort niet goed als mobiele provider. Maar liefst een kwart van de klanten had in de maand juni last van storingen bij het internetten via de mobiel.
Celine Burgering

Celine Burgering , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 31 juli 2014

Logo Mobiele ProviderMonitorDat blijkt uit onze nieuwe meting van de Mobiele ProviderMonitor over de maand augustus 2014. Om precies te zijn, kon 26% van de klanten van Tele2 niet altijd rekenen op een stabiele internetverbinding onderweg. Klanten hadden last van een trage verbinding, konden geen data verzenden of ontvangen, of hadden helemaal geen verbinding.

Het hoge percentage storingen gold ook voor mobiel bellen en sms'en. Klanten van Tele2 waren hierbij ook het slechtste af vergeleken met andere providers.

Klanten van KPN troffen het beter. Slechts 6% van de klanten had last van storingen tijdens mobiel internetten.

Benieuwd hoe de andere providers scoren? Bekijk de resultaten van T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort, Hi, Ben en Hollandsnieuwe in onze nieuwe meting

Bron: Mobiele ProviderMonitor.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Test mobiele abonnementen