icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Betaalbare dualcore smartphone bij Aldi

Nieuws
|
Supermarktketen Aldi legt zaterdag 2 maart voor €119 een nieuwe smartphone in de schappen: de Wolfgang AT-AS40SE. De prijs is opvallend gezien de specificaties.

Gepubliceerd op: 1 maart 2013

Het gaat om een Android 4-smartphone met dualcore processor (met twee rekenkernen, dus). De kloksnelheid is 1 GHz. In dit prijssegment is dat relatief veel rekenkracht.

De telefoon wordt simlockvrij (zonder abonnement) verkocht. Bijzonder is dat er twee simkaarten inpassen. Zo kun je bereikbaar zijn op twee verschillende nummers en bellen via de provider of het abonnement naar keuze.

Het touch screen is een 4 inch (10 cm) scherm, zo groot als de iPhone 4 dus. De fotocamera op de rug haalt 5 megapixels, de camera aan de voorzijde 0,3 megapixels.

De accu is 1500 mAh. Via een micro-SD slot kan het opslaggeheugen tot 32 GB worden uitgebreid. 

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.