icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nooit meer verdwalen met Indoor Google Maps

Nieuws
|
Google Maps is reuze handig om een route te bepalen of een stad te verkennen. In een gebouw had je er helaas niets aan. Had, want nu is er Indoor Google Maps.

Gepubliceerd op: 19 december 2013

Voor een groeiend aantal gebouwen zijn nu ook plattegronden beschikbaar in Google Maps. De kaart wordt geladen zodra je inzoomt op het gebouw. Staat de gps-functie op je smartphone ingeschakeld, dan zie je waar je je in het gebouw bevindt en op welke etage.

Enkele voorbeelden van gebouwen met Indoor Google Maps: het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, de luchthaven Eindhoven en diverse voetbalstadions en winkelcentra.

Bron: Emerce

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.