icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Rabobank Acceptgiroscan voor iPhone

Nieuws
|
De Rabo Bankieren App heeft sinds juni een nieuwe functie voor de iPhone: de Acceptgiroscan. Daarmee kun je snel acceptgiro’s betalen via je telefoon.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:5 juli 2011

Automatisch scannen en invullen

De Acceptgiroscan van Rabobank werkt vrij simpel: Als je de telefoon boven de acceptgiro houdt, wordt deze automatisch gescand en ingevuld. Je kunt dus zonder iets te typen betalen. Vooralsnog is de de functie alleen beschikbaar voor de iPhone 3GS en iPhone 4. Heb je deze niet, dan kun je wel gewoon betalen met je app, maar zul je de cijfers van de acceptgiro moeten overtypen.

Veilig betalen

Banken hebben de veiligheid van mobiel betalen hoog in het vaandel staan. Bij de ontwikkeling van de Rabobank Acceptgiroscan is het veiligheidsaspect dan ook als belangrijkste aandachtspunt meegenomen.

Werkt het ook?

De Consumentenbond heeft de Acceptgiroscan aan een eerste indruk onderworpen. Werkt het goed? En, hoe veilig is de app? Is je privacy gewaarborgd?

Lees onze eerste indruk van Rabobank Acceptgiroscan

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.