icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Samsung Galaxy S III

Nieuws
|
De Samsung Galaxy S II is nog nauwelijks op de markt, of Samsung kondigt de opvolger in deze succesvolle reeks smartphones al weer aan. De Samsung Galaxy S III kunnen we waarschijnlijk verwachten in de eerste helft van 2012.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:30 mei 2011

Geruchten

De geruchten gaan dat Samsung met de Samsung Galaxy S III de pixeldichtheid van het iPhone 4 scherm naar de kroon wil steken. Hoe meer pixels per vierkante centimeter, hoe scherper het beeld. Dit maakt vooral uit bij het tonen van kleine letters. Daarnaast zou het toestel beschikken over een 4,5 inch scherm en een snellere dualcore processor.

Android

Alle toestellen uit de Samsung Galaxy serie hebben Android als besturingssysteem. De Samsung Galaxy S III zal naar verwachting uitgerust worden met de nieuwste versie van Android die op het moment van lancering beschikbaar is.

Bekijk ook onze smartphone-vergelijker

 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.