icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ook witte iPhone 4 heeft antenneprobleem

Nieuws
|
Vele maanden na het verschijnen van de zwarte iPhone 4 is er dan eindelijk een wit model. Het in de zwarte iPhone 4 geconstateerde antenneprobleem blijkt niet opgelost in het nieuwe witte toestel, zo wijst een test van de Consumentenbond uit.

Gepubliceerd op: 18 mei 2011

De testresultaten voor de (kwaliteit van de) ontvangst zijn vrijwel identiek. Gesprekken kunnen nog steeds wegvallen als je te ver weg van een telefoonmast verwijderd bent. 

De camera van de witte iPhone 4 wijkt iets af van de zwarte variant en presteert iets slechter: de opnames zijn licht getint en iets vager bij de randen. Toch is de beeldkwaliteit van de camera nog steeds ‘goed’ te noemen. 

De witte iPhone 4 is een haar dikker dan de zwarte iPhone, maar het verschil is zo klein dat hoesjes bedoeld voor zwarte iPhone 4 ook om het witte model passen.

Rond 25 mei zal de productvergelijker voor mobiele telefoons zijn bijgewerkt met de testresultaten van deze witte iPhone 4. Testresultaten die dus - afgezien van de camera - nauwelijks afwijken van de scores van de zwarte iPhone 4 in de productvergelijker.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.