! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ook witte iPhone 4 heeft antenneprobleem

Nieuws|Vele maanden na het verschijnen van de zwarte iPhone 4 is er dan eindelijk een wit model. Het in de zwarte iPhone 4 geconstateerde antenneprobleem blijkt niet opgelost in het nieuwe witte toestel, zo wijst een test van de Consumentenbond uit.

Gepubliceerd op:18 mei 2011


De testresultaten voor de (kwaliteit van de) ontvangst zijn vrijwel identiek. Gesprekken kunnen nog steeds wegvallen als je te ver weg van een telefoonmast verwijderd bent. 

De camera van de witte iPhone 4 wijkt iets af van de zwarte variant en presteert iets slechter: de opnames zijn licht getint en iets vager bij de randen. Toch is de beeldkwaliteit van de camera nog steeds ‘goed’ te noemen. 

De witte iPhone 4 is een haar dikker dan de zwarte iPhone, maar het verschil is zo klein dat hoesjes bedoeld voor zwarte iPhone 4 ook om het witte model passen.

Rond 25 mei zal de productvergelijker voor mobiele telefoons zijn bijgewerkt met de testresultaten van deze witte iPhone 4. Testresultaten die dus - afgezien van de camera - nauwelijks afwijken van de scores van de zwarte iPhone 4 in de productvergelijker.