icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Jippie's traphekje teruggeroepen

Nieuws
|
Jippie's roept zijn A-Plast aluminium traphekjes terug. De spijlen zitten zo ver van elkaar af, dat een kind er doorheen kan klimmen en aan het hoofd blijft hangen.
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert Woning & HuishoudenGepubliceerd op:7 december 2016

traphekje waarschuwing

Het gaat om het A-Plast Aluminium traphek 82096 en 82097. Er zit te veel ruimte tussen de spijlen van dit traphek, waardoor het gevaar bestaat 'dat een kind er doorheen klimt, met de kans op ophanging aangezien het hoofd niet door de
opening kan.'

Eigenaars van een hekje wordt aan geraden het terug te brengen naar de winkel. Ze mogen dan kiezen voor een ander traphekje dat volgens de fabrikant wel aan de veiligheidsnormen voldoet, of het aankoopbedrag terug.

Bekijk de veiligheidswaarschuwing.  

Enkele dagen geleden riep Prénatal ook al een onveilig traphekje van zijn eigen merk terug.

Testresultaten gratis bekijken

Wil je weten welke traphekjes wel veilig zijn en welke de Beste uit de Test en de Beste Koop is? Maak kennis en je krijg direct toegang tot alle testresultaten van de traphekjes

 

 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.