icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Wasdroogcombinaties vergelijken

Laatste update van de test: 25 november 2022

Een wasdroogcombinatie is een wasmachine en een wasdroger in 1. Je koopt een was-droogcombinatie als je geen ruimte of budget hebt voor 2 losse machines.

  25  resultaten
  Sorteer op
  18 van de 25 producten getoond
  Toon meer producten

  Was-droogcombinatie kopen

  Een klein appartement en geen ruimte voor een wasmachine én wasdroger, maar wil je wel de was elektrisch drogen? Dan koop je een was-droogcombi.

  De voordelen van een wasmachine-drogercombinatie zijn:

  • Minder handelingen, zeker met een non-stopprogramma
  • Je hoeft geen condensbak te legen

  Maar er zijn ook nadelen aan een wasdroogcombinatie:

  • Een was-droogcombinatie verbruikt meer energie dan een losse wasmachine en droger
  • Droogt slechts een halve trommel per keer
  • Is een stuk langzamer dan een losse droger

  Koop dus alleen een wasdroogcombi als je niet anders kunt. En koop er een die zo goed en zuinig mogelijk is. Wij helpen je een goede was-droogcombi voor jou te kopen.

  Was-droogcombinaties getest

  We hebben sinds juli 2022 nieuwe was-droogcombinaties in de test. We hebben testresultaten van Miele, Bosch, AEG en andere merken. We testen de was-drogercombinaties onder andere op hoe goed ze de was schoon en droog krijgen, hoeveel water en energie ze daarbij gebruiken, hoeveel lawaai ze maken en hoe makkelijk de was-droogcombinaties in het gebruik zijn.

  De beste wasdroogcombi's zijn duurder dan alleen een wasmachine, maar meestal wel goedkoper dan een aparte wasmachine en wasdroger van hetzelfde merk. 

  Was-droogcombinaties vergelijken

  Om voor jou de juiste wasdroogcombi te vinden, vergelijk je ze op de testresultaten en andere eigenschappen. Filter de wasdroogcombinaties op bijvoorbeeld vulcapaciteit, energiegebruik, geluid en opties zoals trommelverlichting. Vergelijk de machines met elkaar om te zien welke was-droogcombinatie het best aan jouw wensen voldoet.