icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste lichte accuboormachine voor jou, door ons getest

Welke accuschroefboormachine boort en schroeft het best, is handig in gebruik en heeft een accu die lang meegaat? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle boormachines grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben lichte schroefboormachines voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede boormachine te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke accuboormachine uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke accuboormachines goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

We hebben boormachines getest op onder andere boor- en schroefprestaties, de kwaliteit van de accu en het gebruiksgemak. Daarnaast onderwerpen we de boormachines aan een zware degelijkheidstest en beoordelen we de veiligheid. Lees meer over hoe we boormachines testen.

 • boormachines-200x200-1-schroeven

  1. Boren én schroeven

  Er zitten nogal wat verschillen in de boor- en schroefprestaties van accuboormachines. Met name de goedkopere machines laten het snel afweten. Maar soms vinden we een accuboormachine die goed én goedkoop is.

 • boormachines-200x200-2-accu

  2. Hoe lang gaat de accu mee

  Accuboormachines worden geleverd met 0, 1, 2 of meer accu’s. We zien grote verschillen in oplaadtijd. Bij goede machines is de accu in 25 minuten opgeladen, bij de slechtere duurt het meer dan 3 uur. Ook testen we hoe lang de batterij het volhoudt in een duurtest. Wat blijkt: sommige accu's verliezen na 50 keer opladen al de helft van hun capaciteit.

 • boormachines-200x200-3-veiligheid

  3. Veiligheid en levensduur

  We onderwerpen de accuboormachines aan een zware levensduur- of degelijkheidstest. We laten de accuboormachine urenlang draaien, om lang verbruik te simuleren. Het gebeurt regelmatig dat (vooral goedkopere) boormachines deze test niet doorstaan, en we delen dus ook vaak onvoldoendes uit. Ook testen we de accuboormachines op veiligheid. Sommige voldoen niet aan de normen en die raden we af.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen boormachines op deze en nog veel meer punten? Ontdek welke het beste is.
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van boormachines en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste accuboormachine is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,-per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,-per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.