icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste alles-in-1-provider

Elke maand delen 10.000 consumenten de ervaringen met hun alles-in-1-provider met ons. Wij maken elk kwartaal de balans op. Welke provider komt als Beste uit de Test in het eerste kwartaal van 2019?

Ilona van der Valk

Ilona van der Valk , Expert Elektronica Bijgewerkt op:24 april 2019

De-beste-alles-in-een

Beste uit de Test

XS4ALL Glasvezel heeft KPN Glasvezel dit kwartaal achter zich gelaten en is Beste uit de Test met een testoordeel van een 8,5. De bestscorende providers in het eerste kwartaal van 2019 zijn:

  1. XS4ALL Glasvezel: 8,5
  2. KPN Glasvezel en XS4ALL DSL: 8,2
  3. KPN DSL en Delta Kabel: 7,9

XS4ALL Glasvezel heeft eerste plek heroverd

XS4ALL heeft het voorgaande kwartalen even moeten doen met een tweede plaats, maar is dit kwartaal, net als de eerste 2 kwartalen van 2018, de nummer 1. XS4ALL en KPN blijven elkaar op de voet volgen. Maar op 6 van de 8 onderdelen scoort XS4ALL dit kwartaal beter dan KPN.

XS4ALL krijgt als enige allemaal (dikke) 8'en als kwaliteitcijfers voor internet, tv en vast bellen. Ook de klantenservice wordt met een 8,2 gewaardeerd en overall geven klanten de aanbieder een 8,9. XS4ALL is daarmee terecht de Beste uit de Test. 

beste alles-in-1-provider Q1 2019

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Let op: van een aantal providers hebben we dit kwartaal geen testresultaten. Dit komt doordat te weinig klanten een oordeel hebben gegeven over deze aanbieders. Dan kunnen we geen betrouwbare uitspraken doen. 

Dit zegt ons panel over:

Testresultaten per provider

Wat zegt ons panel over jouw alles-in-1-provider? Bekijk de uitgebreide testresultaten per aanbieder.

Vergelijken en overstappen

Met onze Vergelijker kun je Alles-in-1-providers vergelijken. Zo kies je het beste abonnement. De resultaten van het ProviderMonitor-onderzoek vind je daar ook in terug.

Wat is de beste provider voor jou? Stap nu over en krijg €10 terug.

Voer een geldige postcode in

Voer een geldig huisnummer in

Wij werken samen met Pricewise. Pricewise werkt onafhankelijk van de providers en biedt ondersteuning bij het eventuele overstappen. Wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan de veelgestelde vragen over de vergelijker.

Doe mee en win een prijs

Wij verloten aan het eind van het jaar een aantal prijzen onder alle panelleden van de ProviderMonitor. Schrijf je in voor het internetpanel van de Consumentenbond en misschien win jij een prijs.

Lees ook:

Resultaten van kwartaal 2 van 2019 publiceren we eind juli 2019.