icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kindle bezitters moeten software updaten

Nieuws
|
Gebruikers van een Amazon Kindle e-reader van voor 2014 moeten de software updaten willen ze boeken via de cloud kunnen blijven kopen.
Stefan Vrijdag_S

Stefan Vrijdag   Expert e-readersGepubliceerd op:19 februari 2016

Kindle-bezitters-moeten-software-updaten

Amazon heeft bezitters van een geregistreerde Kindle e-reader van voor 2014 een mail gestuurd waarin uitgelegd wordt hoe ze de software van hun e-reader moeten installeren.

Voor 22 maart updaten

Om gebruik te kunnen blijven maken van Kindle diensten, moet de software voor 22 maart geinstalleerd worden. Vanaf die datum kun je de update niet meer installeren via wifi en kun je geen boeken meer kopen via de Amazon cloud.  

De software-update geldt alleen voor deze Amazon Kindle producten van voor 2014.

Vernieuwde software

De noodzaak om de software te updaten hangt waarschijnlijk samen met een grote Kindle software update die in februari beschikbaar komt voor de volgende Kindle e-readers:

De nieuwe software zorgt voor een aangepast homescreen dat sneller toegang geeft tot recent gelezen boeken, je leeslijst en aanbevelingen van anderen. De software update vindt automatisch plaats (je e-reader moet wel verbonden zijn met een draadloos netwerk of mobiel internet).    

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.