icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Archief Elektrische tandenborstels

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Elektrische tandenborstels.


2023

Test | 3 februari 2023

Test elektrische tandenborstels voor kinderen

Met elektrische tandenborstels speciaal voor kinderen kan poetsen ook leuk worden, zonder gedoe. Is dat echt zo? Wij zochten het uit.

2020

Test | 8 december 2020

Test Tandpasta

Twee keer per dag tanden poetsen is belangrijk. We testen 18 tandpasta's. En wat blijkt? Een dure tandpasta is niet nodig.

Test | 2 januari 2020

Test opzetborstels

Originele opzetborsteltjes voor elektrische tandenborstels zijn niet goedkoop. Er zijn veel goedkope alternatieven te koop. Zijn die even goed als de 'echte'? Wij zochten het voor je uit.

2017

Eerste indruk | 4 september 2017

Preview: Philips Sonicare DiamondClean Smart

Philips presenteert op de elektronicabeurs IFA in Berlijn een nieuwe elektrische tandenborstel. De DiamondClean Smart wil je met verschillende sensoren en een app, beter leren poetsen!

Nieuws | 12 juni 2017

(Sinaas)appelsap en energiedrank bijzonder slecht voor gebit

Zuren in frisdrank en vruchtensap zijn de grootste veroorzakers van tanderosie. Vooral energiedrank, appelsap en sinaasappelsap zijn erg schadelijk voor het gebit. Dit blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond.

Nieuws | 24 maart 2017

Veel klachten over Go White

Bij de Consumentenbond stromen de klachten binnen over onterechte rekeningen van Go White, een tandenbleekmiddel. De Consumentenbond raadt aan om niet te betalen.

21 februari 2017

Huishoudbeurs 2017

De Consumentenbond bezocht de Huishoudbeurs 2017. Welke handige nieuwe producten zijn er dit jaar te vinden?

24 januari 2017

Test whitening tandpasta

Elk tandpastamerk heeft tegenwoordig minimaal één whitening-variant. Er is alleen één probleem: je tanden worden er niet witter van.

2016

Eerste indruk | 29 september 2016

Braun Oral-B Genius

De Braun Oral-B Genius tandenborstel kan 'zien' of je alle delen van je gebit lang genoeg poetst. Ook er zijn poetsprogramma’s voor onder meer wittere tanden en anti-tandplak.

Eerste indruk | 10 augustus 2016

Colgate Whitening pen

Met de Whitening pen van Colgate zouden je tanden in 3 weken 3 tinten witter worden. Ons panel smeerde de gel na elke poetsbeurt op de tanden. Wat vonden de panelleden ervan?

7 maart 2016

Hoe wij testen

Lees hoe wij elektrische tandenborstels testen. We bekijken hoe goed ze plak verwijderen en beoordelen de accu, het gebruiksgemak en geluid.

26 februari 2016

Elektrische tandenborstel kopen: waar let je op?

De prijzen van elektrische tandenborstels lopen nogal uiteen. Er zijn elektrische tandenborstels van €10 maar ook van €260. Wat zijn de verschillen? Welke functies zijn echt handig? Wij vertellen je wat je moet weten als je een elektrische tandenborstel gaat kopen.

26 februari 2016

Gebruikstips voor je elektrische tandenborstel

Goed poetsen is het halve werk. Toch poetst een groot deel van de mensen niet op de juiste manier. Daarom geven wij een aantal handige tips.

26 februari 2016

Archief Elektrische tandenborstels

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Elektrische tandenborstels.

2015

Eerste indruk | 10 augustus 2015

Soladey Ion5

De Ion5 is een tandenborstel van Soladey met een ionische werking. De handtandenborstel werkt zonder batterijen of stroom én ook zonder tandpasta. Hoe werkt het en hoe bevalt het?

Eerste indruk | 1 mei 2015

Dr. Vac oorsmeerverwijderaar

Volgens Tommy Teleshopping is Dr. Vac het perfecte apparaat om oren gezond en veilig schoon te maken en te ontdoen van oorsmeer en vuil. Nuttig en veilig?

Eerste indruk | 14 april 2015

Brush Busters-app

Alle ouders kunnen erover meepraten, tandenpoetsen en kinderen is niet de makkelijkste combinatie. Philips denkt daar iets op gevonden te hebben. Naast de Sonicare voor kinderen is er nu ook een tandenpoets-app. Hij is sinds een paar weken ook in het Nederlands en we probeerden hem voor je uit.

Eerste indruk | 29 januari 2015

Braun Oral-B Pro 7000: eerste indruk

De Oral-B Pro 7000 is een 'slimme' elektrische tandenborstel van Braun. Behalve met diverse poets-standen is deze tandenborstel ook uitgerust met een display en met Bluetooth. Via een app kun je met de Oral-B Pro 7000 op het display en je smartphone bijhouden of je lang genoeg poetst en niet teveel druk uitoefent. Met de app kun je ook statistieken krijgen over je poetsgedrag, tips en nieuwsberichten.

2013

Eerste indruk | 9 september 2013

White Now Triple Power Gold

Stralend witte tanden na één keer poetsen. Dat belooft Prodent met de nieuwe White Now Triple Power Gold. Maar is dat ook zo?

Nieuws | 18 maart 2013

De GezondeMond app

De GezondeMond app van het Ivoren Kruis is een handig hulpmiddel om je gebit gezond te houden.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in