icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Terugroepactie Stokke Trailz

Nieuws
|
Stokke roept het nieuwste model de Trailz terug.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 30 januari 2015

Er is een probleem geconstateerd met het onderstel van de Stokke Trailz kinderwagen. Het scharnierstuk van de duwstang kan bij gebruik afbreken en leiden tot een gevaarlijke situatie.

Stokke Trailz kinderwagenStokke roept bezitters van de Trailz dan ook op om de kinderwagen niet meer te gebruiken. Eigenaren van de Stokke Trailz kunnen het onderstel van de wagen inleveren bij de winkel waar ze de kinderwagen gekocht hebben. Het onderstel wordt (gratis) aangepast en gedurende de reparatie wordt er een ander onderstel van Stokke meegegeven.

Lees voor meer informatie de veiligheidswaarschuwing op de website van Stokke.

De Consumentenbond heeft diverse modellen van Stokke getest: de Xplory, Crusi en Scoot. De Trailz is door ons (nog) niet getest.

Bekijk de resultaten van de geteste kinderwagens in de kinderwagenvergelijker.  

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.