icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste 3-in-1 kinderwagen

Welke 3-in-1 kinderwagen rijdt soepel, is praktisch, goed mee te nemen in de auto en komt goed uit onze Veiligheidstests? Wij hebben het voor je uitgezocht door zelf alle kinderwagens grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben 3-in-1 kinderwagens voor je getest

Met onze test helpen we je een goede 3-in-1 kinderwagen te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele test

  Onze onderzoekers testen elke kinderwagen uitgebreid volgens een vast testprogramma. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke 3-in-1-kinderwagens goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

We hebben 3-in-1 kinderwagens onder meer getest op hoe gemakkelijk je ze meeneemt, hoe goed het in- en uitklappen gaat en hoe lekker ze op verschillende ondergronden rijden. We testen het gebruik, de ergonomie en de veiligheid van de kinderwagens extra streng. Lees meer over hoe wij 3-in-1 kinderwagens testen.

 • Combiwagen highlight 1 - makkelijk meenemen

  1. Makkelijk meenemen

  Een grote en zware 3-in-1-kinderwagen is niet handig als je regelmatig met de bus of trein gaat. Of als je hem ingeklapt moet dragen. Daarom kijken we naar de afmetingen en het gewicht van de combiwagen. Zodat we kunnen beoordelen of je hem handig meeneemt in het openbaar vervoer.

 • Kinderwagens highlight 3 - duwstang

  2. In- en uitklappen

  Een kinderwagen klap je heel wat keren in en uit. Daarom testen we hoe soepel dat gaat en hoe de 3-in-1-kinderwagens in- en uitklappen. Sommige combiwagens vouw je met 1 hand op. Voor andere wagens moet je meerdere handelingen doen. Enkele combiwagens gaan automatisch.

 • Combiwagen highlight 3 - comfort

  3. Comfort en ondersteuning

  Een 3-in-1-kinderwagen kun je lang gebruiken: vanaf de geboorte van je kind tot hij een jaar of 4 is. Daarom kijken we of de 3-in-1 kinderwagens geschikt zijn voor verschillende leeftijden. We letten onder andere op de afmeting van de wieg en het zitje. En of de kussens zacht zijn en voldoende ondersteunen. Zo weet je zeker dat je kind goed zit of ligt in de combiwagen.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen kinderwagens op deze en nog veel meer punten? 
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van kinderwagens en alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden