icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste staafmixer voor jou, door ons getest

Welke staafmixer pureert het best, heeft uithoudingsvermogen en is handig in gebruik? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle staafmixers grondig te testen. Zo kun jij een goede staafmixer kopen.

predicaten

Wij hebben 0 staafmixers voor je getest

Laatste update van de test: 9 juni 2022
 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke staafmixer uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke staafmixers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

Wij hebben staafmixers met en staafmixers zonder hakmolen voor je getest. We beoordelen ze op alle klusjes die ze kunnen uitvoeren. Natuurlijk kijken we hoe goed ze pureren. En als ze een garde hebben om te kloppen en mengen, of een hakmolentje, dan testen we die ook. Lees meer over hoe wij staafmixers testen.

 • staafmixer-200x200-1-smoothie

  1. Fijn in gebruik

  Een staafmixer moet je goed kunnen vasthouden en makkelijk kunnen bedienen. Prettige knoppen, een stevige constructie en degelijke accessoires zijn belangrijk. Al deze dingen testen we. Je vindt ze in de Vergelijker bij de score voor gebruiksgemak.

 • staafmixer-200x200-2-prettig-krachtig

  2. Sterk en krachtig

  Staafmixers krijgen het soms zwaar te verduren. Daarom letten we in onze test extra op de stevigheid van de staafmixer. En we testen we de motor op uithoudingsvermogen. Onthoud: plastic onderdelen zijn minder slijtvast dan metalen onderdelen.

 • staafmixer-200x200-3-keukenprins-strenger

  3. Keukenprinsjes

  Staafmixers met een hakmolen zijn veelzijdig. Die zijn vaak wel iets duurder dan gewone staafmixers. Wij testen welke keukenklus een goede staafmixer kan klaren. Staafmixers met hakmolen krijgen in onze test een iets lager testoordeel. We boordelen ze namelijk op lastigere klussen dan staafmixers zonder hakmolen.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen staafmixers op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van staafmixers en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste staafmixer is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde

  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.