icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Staafmixers vergelijken

Laatste update van de test: 29 maart 2022

De keuze in staafmixers is enorm. Wij helpen je de beste staafmixer vinden.

  88  resultaten
  Sorteer op
  18 van de 88 producten getoond

  Staafmixers getest

  Een staafmixer is handzaam en hoeft niet duur te zijn. Je kunt er bijvoorbeeld smoothies en babyvoeding mee pureren of mayonaise maken. Koop je er een met een hakmolen en garde? Dan heb je een behoorlijk veelzijdig apparaat. Je kunt dan ook bijvoorbeeld kruiden, noten en uien fijnhakken en slagroom en eiwit kloppen. We testen staafmixers van bekende merken als Bosch, Braun, Tefal en Philips en van huismerken als Blokker. Bekijk hoe goed de staafmixers deze verschillende klussen klaren. En of ze gemakkelijk te gebruiken zijn en of de constructie goed is.

  Staafmixer kopen

  Met zoveel keuze is een goede staafmixer kopen niet makkelijk. Bedenk waar je de staafmixer voor gebruikt. Wil je vooral smoothies of babvoeding maken? Dan heb je genoeg aan een staafmixer zonder extra's. Klop en hak je ook vaak voedsel? Zoek dan een staafmixer met een garde en hakmolen. Er zijn ook staafmixers met pureevoet, een hulpstuk voor plakjes snijden en raspen, een grote hakmolen of een vacuumpomp. In de vergelijker selecteer en vergelijk je op wat je wilt kunnen doen met de staafmixer.

  Staafmixers vergelijken

  Om je keuze te vergemakkelijken vergelijk je de staafmixers op hoe goed ze preseteren in de test. Ook vergelijk je op opties, opzettukken, vermogen en de lengte van het snoer. Al deze eigenschappen kunnen je het werk in de keuken makkelijker maken. En wij helpen je de beste staafmixer te vinden.