! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Staafmixers vergelijken

Laatste update van de test: 10 september 2021

De keuze in staafmixers is enorm. Wij helpen je de beste staafmixer vinden.

Staafmixers getest

We testen staafmixers van bekende merken als Bosch, Braun, Tefal en Philips, maar ook van huismerken als Blokker, Hema en Proline van BCC. Een staafmixer is makkelijk in gebruik en pureert goed. Een staafmixer met hakmolen hakt kruiden, noten en uien goed fijn en een staafmixer met garde klopt eiwit en slagroom tot een stevige massa. En het liefst doen ze dat met weinig lawaai. Op deze en meer aspecten testen we de staafmixers.

Lees meer
61  resultaten
Sorteer op
18 van de 61 producten getoond

Staafmixer kopen

Met zoveel keuze is een goede staafmixer kopen niet makkelijk. Bedenk waar je de staafmixer voor gebruikt; wil je vooral soep of babvoeding maken, dan heb je genoeg aan een staafmixer zonder extra's. Klop, mix en hak je ook graag voedsel? Zoek dan een staafmixer met een garde en hakmolen. Er zijn ook staafmixers met pureevoet, een hulpstuk voor plakjes snijden en raspen, een grote hakmolen of een vacuumpomp. In de vergelijker selecteer en vergelijk je op wat je wilt kunnen doen met de staafmixer.

Staafmixers vergelijken

Om je keuze te vergemakkelijken vergelijk je de staafmixers op hoe goed ze preseteren in de test. Ook vergelijk je op opties, opzettukken, vermogen en de lengte van het snoer. Al deze eigenschappen kunnen je het werk in de keuken makkelijker maken. En wij helpen je de beste staafmixer te vinden.