icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste staafmixer zonder hakmolen

Welke staafmixer zonder hakmolen is de beste hulp bij het maken van puree, soepen en sauzen? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle staafmixers grondig te testen. De slechtste en de Beste Koop staafmixer verschillen slechts €15 in prijs. Met onze test koop jij de beste staafmixer.

predicaten

Wij hebben staafmixers zonder hakmolen voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede staafmixer te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke staafmixer uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk de video.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke staafmixers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

Zoek je een simpele staafmixer zonder extra's? Wij hebben staafmixers zonder hakmolen voor je getest. We beoordelen of ze goed pureren en mixen. Ook kijken we naar de motor en de degelijkheid van de staafmixer.

 • staafmixer-200x200-2-prettig-krachtig

  1. Gebruiksvriendelijke staafmixer

  Een goede staafmixer kun je makkelijk bedienen en heeft een stevige grip. Je pureert een stuk prettiger met degelijke knoppen en een fijn lang snoer. En natuurlijk is gemakkelijk schoonmaken ook belangrijk. Al deze dingen testen we.

 • staafmixer-zonder-hakmolen-200x200-2-uithoudingsvermogen

  2. Sterk en krachtig

  Staafmixers krijgen het soms zwaar te verduren. Daarom letten we in onze test extra op de stevigheid van de staafmixer. En we testen de motor op uithoudingsvermogen. Een aantal goedkope staafmixers bleek in onze test stuk te gaan. Wij helpen je een voordelige staafmixer te kiezen die het wél goed doet.

 • staafmixer-200x200-3-keukenprins-strenger

  3. Pureren en mixen

  Met staafmixers kun je niet alleen groenten pureren, maar ook smoothies maken, pannenkoekenbeslag mixen en mayonaise maken. Daarom testen we welke staafmixers dit het best doen.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen staafmixers op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van staafmixers en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste staafmixer is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,-per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,-per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.