icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Just zorgverzekering


Just zorgverzekering

Totaalscore

266 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
266 reviews

A. Theunissen

4 november 2018

Ik schrijf deze review namens mijn vader die klant is bij CZ. Het is november, zorgverzekeraars proberen weer nieuwe klanten te werven. Mijn vader van 88 is klant maar wordt door de verzekeraar flink in de kou gezet. Deze hoogbejaarde cliƫnt heeft terminaal hartfalen en daaraan gelieerde klachten. Hij heeft 24 uur zorg per etmaal gehad maar deze vorm van zorgverlening is enige maanden geleden stop gezet door de verzekeraar. Sinds deze zomer komt de zorg voor vader neer op zijn kinderen, de mantelzorgers. Tevens komen voor een paar uurtjes per week enkele professionele zorgverleners. Deze helpers betalen we uit eigen middelen. Het contact met CZ verloopt uitermate stroef, alsof we in een emmer stroop vastzitten. Een mantelzorgmakelaar van CZ heeft vorige week geconstateerd dat de afwezigheid van zorg gedurende de nacht een levensbedreigende situatie kan opleveren. Maar verder is er radiostilte vanuit CZ.


Dominique

11 mei 2018

Gewoon onwijs goede en vriendelijke service. Ik had een goedkeuring nodig om ergens terecht te kunnen en de dame van de klantenservice heeft dit heel mooi voor mij in orde gemaakt.


Anoniem

25 april 2018

Vergoeden zeer zlecht vullen alleen hun eigen zakken slechte website. Blijven zo vaag mogelijk.


B. Meijer

19 april 2018

Zeer persoonlijke benadering, dmv handgeschreven kaartjes na een auto-ongeluk . Door onvolledige informatie te hebben verkregen voor een ingreep en ik de rekening eigenlijk moest betalen. Hebben zij direct hun aandeel erkend en het volledige bedrag vergoed. De manier waarop je door de werknemers van CZ wordt behandeld is top. Veel empathie, zorg en begrip!


En Verder

16 februari 2018

zeer moeilijk bereikbaar, tegenstrijdige info, niet correcte gegevens, weet niet veel en duurt lang bij na laten zoeken, relatief erg duur, weinig meewerkend en weinig meedenkend. daarom in vergelijking met afgelopen 6 andere verzekeraars absoluut de slechtste