icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Doe mee aan ons onderzoek automankementen

Nieuws
|
Elk jaar houdt de Consumentenbond een enquête over opgetreden automankementen in het voorgaande jaar. Hierin vragen wij de deelnemers hoe vaak ze het afgelopen jaar met pech langs de weg hebben gestaan. De resultaten van de enquête publiceren we in oktober op onze website en in de Consumentengids.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Auto, Fiets & Reizen Bijgewerkt op: 19 juli 2021

Ondanks 'coronatijd' toch meedoen

We krijgen vragen of een enquête over het afgelopen jaar wel zin heeft, omdat we in de afgelopen anderhalf jaar allemaal flink minder kilometers hebben gemaakt. Alle resultaten worden relatief ten opzichte van elkaar berekend, dus de mindere kilometers (en lagere storingskans) verdwijnt daarmee uit de rapportcijfers. Dus doe vooral mee.

Zo werkt de enquête

Aan de hand van het kenteken beantwoord je vragen over de storingsgevoeligheid van jouw auto. Hoe vaak heb je in het afgelopen jaar met pech langs de weg gestaan? Of heb je je auto alleen naar de garage hoeven brengen voor periodiek onderhoud?

Tip: weet je je kenteken niet uit je hoofd, het staat ook op je kentekenbewijs.

Meld je hier aan voor de enquête. 

Resultaten

Medio oktober publiceren we de resultaten hier op de website. En in het novembernummer van de Consumentengids komen alle tabellen en resultaten. 

Lees ook:

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.