icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Digitale Nota in een nieuw jasje: FiNBOX

Nieuws
|
Voortaan heeft de Digitale Nota (ABN AMRO en ING) of Notabox (Rabobank) een nieuwe en gezamenlijke naam; FiNBOX. Klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen gebruik maken van FiNBOX.
Ingrid Zuurmond

Ingrid Zuurmond , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 7 maart 2012

Via FiNBOX kun je financiële documenten ontvangen, bewaren en betalen. Dit kan een rekening zijn van bijvoorbeeld een telecomaanbieder, maar ook een polisblad van je verzekeraar of een salarisstrook.

Er zijn nu al circa 160 organisaties bij wie je kan aanmelden. Met deze doorstart en landelijke campagne is de verwachting dat zowel andere banken als andere bedrijven zullen volgen.

Lees ook: Meer over FiNBOX en de digitale nota.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Vergelijk betaalrekeningen