icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste grote draadloze speaker zonder accu voor jou, door ons getest.

Welke grote draadloze speaker laat jou thuis het best genieten van je favoriete muziek of podcasts? Met onze betrouwbare test geven we jou een goed advies.

wasmachines-at-01x

Wij hebben grote speakers zonder accu voor je getest

Super geluid uit een klein doosje. Met bekende merken zoals Sonos, Sony of JBL lukt dat soms wel, soms niet. Daarom testen we ook Bose, Denon, Marshall, Ultimate ears, Bang & Olufsen, Philips en nog veel meer merken. Lees meer over hoe wij draadloze speakers testen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen alle draadloze speakers uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Bij speakers betaal je snel veel in verhouding tot de kwaliteit. Met onze test zie je duidelijk welke speakers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

De ene draadloze speaker speelt muziek of stemgeluid beter af dan de ander. En er zijn ook verschillen in gebruiksgemak, mogelijkheden, accuduur en energiegebruik. Al deze punten staan vaak niet in verband met de prijs. 

 • wifi-speakers-200x200-1-geluid

  1. Geluidskwaliteit

  Hoe goed een draadloze speaker klinkt, kun je niet zien. Goede onderdelen en een trillingsvrije behuizing zijn noodzakelijk. Maar daarop kunnen fabrikanten bezuinigen om meer winst te maken. Sommigen doen dat ook. Daarom is testen met een luisterpanel belangrijk. Daarmee wordt de kwaliteit van speakers duidelijk.

 • wifi-speakers-200x200-2-streamen

  2. Draadloos aansluiten

  Een speaker zonder draad is niet alleen mooier, je hebt hem ook voor het gemak. Dan moet het draadloos aansluiten wel soepel gaan. Net als functies die je vaak gebruikt of het wisselen van apparaat. Daarom testen we de opties multiroom, Airplay of een lijningang.

 • wifi-speakers-200x200-3-energiegebruik

  Energiegebruik

  Hoe vaker en hoe luider je speelt, hoe meer energie je speaker verbruikt. Dat ligt voor de hand. Maar thuisspeakers gebruiken ook de hele dag energie in standby. De ene meer dan de ander. Energie- en standbygebruik wegen dus mee in de test.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen draadloze speakers voor thuis op deze en nog veel meer punten? Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van wifi- en bluetooth-speakers en alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden