icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Draadloze speakers vergelijken

Laatste update van de test: 10 mei 2022

Draadloos muziek luisteren in huis of onderweg? Kies een goede wifi- of bluetooth speaker.

Keuzehulp

  103  resultaten
  Sorteer op
  18 van de 103 producten getoond

  Draadloze speakers getest

  Draadloze speakers voor in huis zijn vaak wifi-speakers. Er zijn ook multiroom speakers. Daarmee kun je door het hele huis muziek afspelen. 

  Om de beste wifi- of bluetooth speaker te vinden testen we ze regelmatig voor je. We hebben onder andere draadloze speakers van JBL, Sony, Bose, B&O, Amazon, Denon, Harman Kardon, Philips en Sonos in de test.

  Natuurlijk onderzoeken we uit welke draadloze speakers het beste geluid komt en kijken ook specifiek naar bijvoorbeeld popmuziek, jazz en klassieke muziek. Daarnaast testen we het gebruiksgemak, de accu en mogelijkheden van de speaker.

  Draadloze speaker kopen

  Je ziet een leuke wifi- of bluetooth speaker in de aanbieding, maar is dat nu een goede? Welke draadloze speaker je koopt hangt af van je wensen. Wil je een grote speaker of een kleine? En welke aansluitingen moeten op de speaker zitten? Voordat je een portable speaker of draadloze thuisspeaker koopt, kun je bij ons vergelijken.

  Draadloze speakers vergelijken

  Bluetooth speakers en wifi-speakers zijn er in allerlei soorten en maten. Kleine, lichte bluetooth speakers voor onderweg en wat robuustere speakers die tegen een stootje kunnen, of in huis gebruikt worden. Vergelijk de speakers hier op testresultaten, gewicht en opties.

  Zoek je bijvoorbeeld een draadloze speaker met een app voor afspeelfuncties of basregeling op de speaker? Je kunt het hier vinden. Ook kun je in de vergelijking zien welke speakers geschikt zijn voor een multiroom systeem.