icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
tv-internet-bellen-graphic

Vergelijk providers

Vergelijk providers op internetsnelheid, tv-aanbod en prijs. En check of je kunt besparen. Stap je nu over, dan krijg je €10 korting.

Vergelijk providers

Digitenne blijft

Nieuws
|
KPN behoudt de licentie om via de digitale ether televisie aan te bieden. Hierdoor verandert er voor honderdduizenden klanten niets aan hun huidige tv product. Op 31 januari 2017 loopt de huidige vergunning van KPN af. Met de nieuwe licentie kan KPN zijn tv-dienst Digitenne in ieder geval tot 1 februari 2030 uitzenden.
silvia smit

Silvia Smit   Expert ElektronicaGepubliceerd op:5 juli 2016

Gebruikstips_digitaletelevisieopnemenmetjetv

De vergunning werd door het Agentschap Telecom geveild. KPN was, op de dag van de veiling, de enige geïnteresseerde partij. Eerder trok een andere, onbekende, partij zich terug uit de veiling. De reden hiervan is onbekend, maar heeft mogelijk te maken met de strikte voorwaarden waar de partij aan moest voldoen. Bijvoorbeeld  vanaf dag 1 een landelijke dekking garanderen én een aanbod hebben voor de huidige Digitenne-klanten.

KPN schrijft op hun website dat ze van plan zijn om het Digitenne-product verder te ontwikkelen middels een nieuwe uitzendstandaard. Het uitzenden van draadloos televisie in hd-kwaliteit wordt genoemd als één van de mogelijkheden. In hd televisie kijken via Digitenne kan nog niet op het moment.

Meer over digitale televisie bij alles-in-providers.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.