icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Oproep: Ervaring met een geschillencommissie in de zorg?

Nieuws | Heb jij ervaring met een geschillencommissie in de zorg? De Consumentenbond is benieuwd naar jouw verhaal!
Sandra Mul
Sandra Mul

Expert Geld & Verzekering

Gepubliceerd op:  6 april 2017

Oproep-klacht-over-de-zorg

Voor een artikel in de Gezondgids zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft met de klachtafhandeling door één van de geschillencommissies in de zorg (bijvoorbeeld die voor ziekenhuizen, opticiens of tandartsen).

Wat was de klacht en hoe verliep de procedure?

Deel je ervaring met ons door een e-mail te sturen naar smul@consumentenbond.nl. Laat in je e-mail je contactgegevens achter, zodat wij eenvoudig contact met je kunnen opnemen als we nog vragen hebben.

Lees ook:

Nieuw & interessant

 • ziekenhuis-keurmerken-ster
  6 okt.

  Keurmerken ziekenhuizen gekeurd

  Bij sommige ziekenhuizen vliegen de vinkjes en pluimen je om de oren. Maar bieden zulke keurmerken eigenlijk waardevolle keuze-informatie voor de patiënt? Niet altijd, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond.
 • glurende websites nieuwsbericht
  Nieuws  |  14 sep.

  Hardleerse gezondheidssites blijven privacy schenden

  Veel gezondheidswebsites plaatsen nog steeds commerciële cookies zonder toestemming van de bezoekers. Dit blijkt uit een herhaalonderzoek van de Consumentenbond naar websites die informatie bieden over ziektes en verslavingen.
 • privacy op het internet man cafe
  13 jul.

  Privacy online zelftests

  Gerenommeerde bedrijven bieden medische zelftests aan via internet. Handig! Totdat je ontdekt dat je gegevens op straat liggen, omdat de beveiliging van deze websites niet in orde is.
 • de beste behandling

  Boek: De beste behandeling

  Zelf meebeslissen als je ziek bent? Over bijvoorbeeld therapie en medicijnen? In het boek 'De beste behandeling' staat informatie over 41 chronische ziektes. Van migraine en dementie tot kanker en diabetes.