icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste keukenmachine

We testen keukenmachines en foodprocessors van onder andere Bosch, Kenwood, Philips en KitchenAid. Ze zijn getest op prestaties, gebruiksgemak en constructie. De beste keukenmachine scoort een 8. Er zijn 2 apparaten Beste Koop.

Noelle van der Weel
Noelle van der Weel

Expert Woning & Huishouden


De beste geteste keukenmachines

Lees alles over de geteste keukenmachines, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang. 

Bekijk de testresultaten
 • BesteDetail-Keukenmachines-kleur

  Beste uit de Test

  Vanaf € 449,-

  Testoordeel 8,0

  7 reviews

 • BesteDetail-Keukenmachines-kleur

  Beste uit de Test

  Vanaf € 279,-

  Testoordeel 8,0

  0 reviews

Welke keukenmachine is geschikt voor je?

Top 3 aandachtspunten uit de keukenmachinetest

 1. Prijs: duurder is niet altijd beter.
 2. Prestaties: een aantal foodprocessors scoort goed op de typische taken van een keukenmachine.
 3. Klusjes: het verschilt sterk per machine welke taken hij kan doen en hoe hij erop scoort.

Beste keukenmachine

De beste keukenmachine uit de test is veelzijdig en scoort prima goed op alle klussen waarvoor hij geschikt is.  De Beste Koop levert de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk de testresultaten en zie in één oogopslag welk apparaat je het beste kunt kopen.

Kloppen, kneden, snijden en raspen

We testten zowel apparaten die in eerste instantie bedoeld zijn voor kloppen, mixen en kneden (keukenmachines), als apparaten die vooral gericht zijn op hakken, raspen en snijden (foodprocessors). Maar alle apparaten hebben accessoires die ze veelzijdig maken.

Zijn de geteste keukenmachines en foodprocessors ook echt beter in de klusjes waarvoor ze zijn ontworpen? Bekijk de testresultaten en kies de keukenmachine of foodprocessor die voldoet aan jouw wensen.

In onze test maken we geen onderscheid tussen keukenmachines en foodprocessors. We testen ze op wat ze kunnen en dat bepalen we weer aan de hand van de accessoires. Lees hoe wij keukenmachines en foodprocessors testen.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden.

Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen!

Bekijk de testresultaten