icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste keukenmachine of foodprocessor voor jou, door ons getest

Op zoek naar een goede foodprocessor of keukenmachine? Van snijden en raspen tot mixen en kneden, wij helpen je een keukenpartner te vinden die goed is in precies de functies die jij nodig hebt.

predicaten

Wij hebben keukenmachines voor je getest

Laatste update van de test: 4 januari 2024
 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke keukenmachine uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk de video.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke keukenmachines goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

Met keukenmachines en foodprocessors kun je kneden, kloppen, mengen, hakken en raspen. Wij testen hoe goed de apparaten deze klussen klaren. Lees meer over hoe wij keukenmachines testen

 • keukenmachines-200x200-1-zware-jongens

  1. Snijden en raspen, of mixen en kneden?

  Ben je een thuiskok en kun je niet kiezen tussen een keukenmachine en een foodprocessor? Niet zo gek. Deze apparaten lijken veel op elkaar, maar dienen verschillende doelen. Van snijden en raspen tot mixen en kneden. We helpen je een keukenpartner te vinden die past bij jouw kookstijl.

 • keukenmachine-schoonmaken-1

  2. Eenvoudig schoonmaken en opbergen

  Staat jouw keukenmachine of foodprocessor stof te verzamelen in de kast? Je bent niet alleen. Veel mensen vinden schoonmaken en opbergen een gedoe. Met onze vergelijker vind je een apparaat dat niet alleen krachtig is, maar ook eenvoudig te reinigen en op te bergen. Lichtgewicht, compact, en perfect voor jouw keuken.

 • problemen-met-de-keukenmachine-2

  3. Oerdegelijk en zo stil mogelijk

  Je hecht waarde aan kwaliteit en rust in de keuken. Daarom checken we in onze test hoe degelijk de producten in elkaar zitten. We meten hoeveel lawaai een keukenapparaat maakt. En we beoordelen ook hoe storend het geluid is. Zo kies je gemakkelijk een oerdegelijk apparaat dat ook nog eens zo stil mogelijk is.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen keukenmachines en foodprocessors op deze en nog veel meer punten? Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van keukenmachines en foodprocessors.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.