icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Keukenmachines vergelijken

Laatste update van de test: 12 december 2022

Wij helpen je de beste keukenmachine voor jou te vinden.

  105  resultaten
  Sorteer op
  18 van de 105 producten getoond
  Toon meer producten

  Keukenmachines getest

  Regelmatig testen we keukenmachines en foodprocessors. We hebben onder andere keukenmachines en foodprocessors van Bosch, Kenwood, KitchenAid, Magimix en Bourgini getest. In de test beoordelen we onder andere hoe goed de keukenmachine of foodprocessor slagroom kan kloppen en brooddeeg kan kneden. Als de machine kan hakken, raspen en pureren dan testen we dat ook. Voor een foodprocessor betaal je gemiddeld zo'n €165, voor een keukenmachine zo'n €100 meer. Ook voor €80 kun je al een goede foodprocessor of keukenmachine kopen. Kijk wat bij jou past.

  Keukenmachine of foodprocessor kopen

  Een keukenmachine is de beste hulp bij bakklussen. Hij kan vooral goed kloppen, mengen en deeg kneden. De meeste keukenmachines kunnen niet hakken, raspen en snijden. Wil je een machine dus vooral om taarten en cakes te maken, dan koop je een keukenmachine.

  Wil je hakken, snijden, raspen en pureren, dan is een foodprocessor beter geschikt. Bakklusjes als kloppen, mixen en kneden van lichter deeg kan hij ook, al doet de keukenmachine dat meestal beter.

  Bij sommige foodprocessors en keukenmachines zijn extra accessoires geleverd, zoals een blender of citruspers. 

  Keukenmachines en foodprocessors vergelijken

  In de vergelijker van keukenmachines en foodprocessors kun je filteren op wat je wilt dat je machine kan. Dat maakt kiezen makkelijker. Je kunt de keukenmachines en foodprocessors vergelijken op bijvoorbeeld brooddeeg kneden, cakemix mengen en eiwit kloppen. Maar ook vergelijk je op welke functies en mogelijkheden de keukenmachines en foodprocessors hebben. En wil je niet teveel lawaai in de keuken, dan kijk je naar het testoordeel voor geluid.