! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Keukenmachines vergelijken

Laatste update van de test: 21 september 2021

Wij helpen je de beste keukenmachine voor jou te vinden. 

Keukenmachines getest

Regelmatig testen we keukenmachines en foodprocessors. We hebben onder andere keukenmachines en foodprocessors van Bosch, Kenwood, KitchenAid, Magimix en Bourgini getest. In de test beoordelen we onder andere hoe goed de keukenmachine of foodprocessor slagroom kan kloppen, brooddeeg kan kneden, kan hakken, raspen en pureren. De beste keukenmachine is niet goedkoop, maar ook zeker niet duur. De beste foodprocessor is goedkoper. Kijk wat bij jou past.

Lees meer

Keuzehulp

86  resultaten
Sorteer op
18 van de 86 producten getoond

Keukenmachine of foodprocessor kopen

Een keukenmachine is de beste hulp bij bakklussen. Hij kan vooral goed kloppen, mengen en deeg kneden. De meeste keukenmachines kunnen niet hakken, raspen en snijden. Wil je een machine dus vooral om taarten en cakes te maken, dan koop je een keukenmachine.

Wil je hakken, snijden, raspen en pureren, dan is een foodprocessor beter geschikt. Bakklusjes als kloppen, mixen en kneden van lichter deeg kan hij ook, al doet de keukenmachine dat meestal beter.

Bij sommige foodprocessors en keukenmachines zijn extra accessoires geleverd, zoals een blender of citruspers. 

Keukenmachines en foodprocessors vergelijken

In de vergelijker van keukenmachines en foodprocessors kun je filteren op wat je wilt dat je machine kan. Dat maakt de keuze makkelijker. Je kunt de keukenmachines en foodprocessors vergelijken op bijvoorbeeld brooddeeg kneden, cakemix mengen en eiwit kloppen. Maar ook vergelijk je op welke functies en mogelijkheden de keukenmachines en foodprocessors hebben. En wil je niet teveel lawaai in de keuken, dan kijk je naar het testoordeel voor geluid.