icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste keukenmachine voor jou, door ons getest

Welke keukenmachine klopt, mengt en kneedt het beste? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door de apparaten grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben 0 keukenmachine voor je getest

Laat onze test je helpen een goede keukenmachine te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke keukenmachine uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke keukenmachines goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test.

En keukenmachine is een handige hulp bij het bakken. Je kunt ermee kneden, kloppen en mengen. Wij testen hoe goed de apparaten deze klussen klaren. Lees meer over hoe wij keukenmachines testen.

 • keukenmachines-200x200-1-zware-jongens

  1. Zware jongens

  Brooddeeg kneden, wortelen raspen, noten hakken: er wordt hard gezwoegd tijdens de test. Natuurlijk is het belangrijk dat ze dat goed doen. Daarom weegt het zwaar mee in ons testoordeel. We kijken hoelang de motor van het apparaat meegaat. Ook kijken we kritisch naar de constructie. Een keukenmachine met een hoog testoordeel is ook écht een betrouwbaar apparaat.   

 • Koopadvies_channel1

  Voor de bakfan

  Bak je graag? Dan is een keukenmachine een handig hulp. Hij kan vooral goed kloppen, mengen en kneden, ook zwaar deeg. Wil je toch iets meer? Bij verschillende keukenmachines zit een blender. Soms krijg je ook nog ander accessoires. 

   

 • keukemachines-3-200x200

  3. Uiterlijk telt (niet)

  Keukenmachines kunnen behoorlijk zwaar zijn, soms wel 10 kilo! Wat wil je er mee doen als het apparaat uit staat: opbergen in een kast of krijgt hij een vaste plek in de keuken? Je kunt in onze vergelijker modellen kiezen met een mooi uiterlijk én een goed testresultaat. En let op de afmetingen en het gewicht van de machine. Zo vind jij de beste keukenhulp die bij je past.

Nieuwsgierig naar de keukenmachine waarmee je het beste brood bakt of slagroom klopt? Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van keukenmachines, keukenprocessors en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste keukenmachine is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde

  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.