icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste keukenmachine voor jou, door ons getest

Zoek je een keukenmachine die goed klopt, mengt en kneedt? Wij hebben voor je uitgezocht welke apparaten dit goed kunnen. Door ze grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben keukenmachine voor je getest

Laat onze test je helpen een goede keukenmachine te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke keukenmachine uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk de video.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke keukenmachines goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test.

En keukenmachine is een handige hulp bij het bakken. Je kunt ermee kneden, kloppen en mengen. Wij testen hoe goed de apparaten deze klussen klaren. Lees meer over hoe wij keukenmachines testen.

 • Problemen met de keukenmachine 1

  1. Mix, kneed en klop als een pro

  Ben jij een bakliefhebber? Ontdek de beste keukenmachine voor jouw cakes, taarten en brood. Met onze vergelijker vind je apparaten met precies de functies die je nodig  hebt. Mix, kneed en klop als een pro, met keukenmachines die uitblinken in wat jij belangrijk vindt.

 • keukenmachine-schoonmaken-1

  2. Eenvoudig schoonmaken en opbergen

  Staat jouw keukenmachine stof te verzamelen in de kast? Je bent niet alleen. Veel mensen vinden schoonmaken en opbergen een gedoe. We helpen je graag om een apparaat te vinden dat niet alleen krachtig is, maar ook eenvoudig te reinigen en op te bergen. Lichtgewicht, compact, en perfect voor jouw keuken.

 • problemen-met-de-keukenmachine-2

  3. Oerdegelijk en zo stil mogelijk

  Je hecht waarde aan kwaliteit en rust in de keuken. Daarom checken we in onze test hoe degelijk de producten in elkaar zitten. We meten hoeveel lawaai een keukenapparaat maakt. En we beoordelen ook hoe storend het geluid is. Zo kies je gemakkelijk een oerdegelijk apparaat dat ook nog eens zo stil mogelijk is.

Nieuwsgierig naar de keukenmachine waarmee je het beste brooddeeg kneedt of slagroom klopt? Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van keukenmachines, foodprocessors én alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.